Fire Up That Bigband!

Fire Up That Bigband!

Brussels Jazz Orchestra deelt de ervaring en knowhow die het de afgelopen 25 jaar opbouwde met de bigband community van eigen bodem. Drie bigbands worden een ganse dag gecoacht door 3 BJO-musici. Orkesten en muzikanten die elkaar aanvuren, daar gaan we voor. Mis deze kans niet en schrijf jouw orkest in!

Zondag 3 maart 2019 staat in het teken van inspireren, fascineren en uitwisselen. Een team van 3 BJO-musici verwelkomt 3 verschillende bigbands, die gedurende de ganse dag afwisselend door elk van hen gecoacht zullen worden.

Als deelnemend orkest kies je zelf 3 werken waar je coaching voor wenst. Bij voorkeur zijn het songs die je orkest al eerder repeteerde. Elke BJO-coach neemt per orkest één van die composities voor zijn rekening, waaraan wordt gewerkt tijdens drie repetitiesessies in rotatiesysteem. Op die manier maak je kennis met drie BJO-musici die hun ervaring ter beschikking stellen. De coaches dirigeren, geven feedback en bieden inkijk in de werkwijze van een professional. Hun input biedt de finishing touch voor jullie repertoire, perfect om mee te nemen naar een aankomend concert.

Tijdens de lunch is er ruimte voor uitwisseling tussen de muzikanten van de deelnemende bigbands. Aan het einde van de dag brengen de 3 orkesten hun repertoire tijdens een toonmoment onder leiding van de respectievelijke coaches.

 

Praktisch

Zondag 3 maart 2019 in De Kampanje te Steenhuffel.

Coaches: Dieter Limbourg, Lode Mertens en Nico Schepers.

Timing

  • 11u00 – 13u00 > Repetities
  • 13u00 – 14u00 > Lunchbreak
  • 14u00 – 16u00 > Repetities
  • 17u00 > Toonmoment (open voor publiek)

Prijs               

  • Deelname per orkest: €350 (exclusief btw)

Broodjes bestellen kan vooraf. Drank is ter plaatse verkrijgbaar.

Met je bigband feedback krijgen? Is jullie orkest beschikbaar op 3 maart 2019? Schrijf je dan voor 20 september 2018 in via dit formulier.