A Closer Talk

A Closer Talk

'A Closer Talk' begint waar de documentaire 'Bring it to the People' eindigde. In deze interviewreeks gaan we via Facebook Live in gesprek met boeiende gasten met een liefde voor muziek en een link met Brussels Jazz Orchestra.

In de eerste aflevering praatte Betty Vanlangendonck (pers & communicatie bij BJO) Stéphane Godfroid, een journalist met een diploma musicologie die ondertussen succesvol de overstap maakte naar het entrepreneurschap. Herbekijk deze aflevering via onze Facebookpagina of beluister de podcast.

In de tweede aflevering was Lies Martens te gast. Zij is sinds 25 actief als freelance manager in de kunst- en culturele sector. Als art consultant geeft ze advies aan allerlei culturele organisaties. Daarnaast is ze actief als docent en maakt ze sinds 2018 deel uit van de Raad van Bestuur van BJO. Herbekijk deze aflevering via onze Facebookpagina of beluister de podcast.

In derde aflevering werd Roel Vanhoeck verwelkomd. Roel is Deputy Director Music bij BOZAR en o.a. verantwoordelijk voor de jazzprogrammatie. Herbekijk deze aflevering via onze Facebookpagina of beluister de podcast.

De vierde aflevering wordt binnenkort aangekondigd.